•   - » - TV Opinion 

TV Opinion - TV Live Stream

TV Opinion
TV Opinion
 Kosovo, Generalhttp://internet-television.net/
TV Opinion 4.6 / 5
3 Stimme(n)
http://internet-television.net/Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij televizioni transmetohet nga Zymi i Hasit, nga një kodër të emërtuar «BAJRAK», ku dikur ishte edhe transmetuesi i mëparshëm i RTP-së së atëhershme. Ky truall, me qëllim dedikues për transmetues televiziv, është pronë familjare e themeluesit të televizionit OPINION. Nga nostalgjia për atdheun dhe regjionin e vet, këtë televizion themeluesi i saj i parë Jozë Kolnrekaj fillimisht e quajti TV «HASI»
ATV Baku  Aserbaidschan, Nachrichten
ATV or Azad Azerbaijan TV is a privately held TV station based in Baku, the capital and largest city of Azerbaijan. It was founded in 2000. ATV
0 / 5
0 Stimme(n)
VEN Television  Venezuela, General
Ven Televisión, canal de entretenimiento en la ciudad de Valera, Edo. Trujillo, forma parte del Circuito Global de Vzla, Canal 8 de VenCable y Tv
0 / 5
0 Stimme(n)
Aghanina TV  Jordanien, Music
قناة أغانينا هي أول قناة غنائية عراقية تأسست منذ سنة ٢٠٠٧ و هي تهدف الى دعم الفن العراقي بشكل خاص و العربي بشكل عام و قد ساهمت و مازالت تساهم في نشر
0 / 5
0 Stimme(n)
Первый бизнес канал  Russland, General
Первый канал бизнеса – первый для предпринимателей, отражающий жизненно важные вопросы для людей, имеющих свой бизнес.
0 / 5
0 Stimme(n)
ТВ канал Здоровая Украина  Ukraine, Local TV
Активная пропаганда здорового образа жизни. Обсуждение негативных явлений- алкоголизм, наркомания, СПИД, ГМО и пути оздоровления нации.
0 / 5
0 Stimme(n)
JXTV TV 4 Jiangxi  China, General
经济生活频道在线直播_网络直播频道_江西网络广播电视台
0 / 5
0 Stimme(n)